Coaching

In ieder project zit een deel Coaching. Omdat we veel op en met de werkvloer bezig zijn, is dit een automatisme. Wij coachen de medewerker on-the-job! Dit alles om het veranderen en optimaliseren van processen 'eigen' te maken.

Met deze manier van coaching, zullen we ook het management en middenkader coachen. Het is van groot belang dat zij achter de veranderingen staan. Draagvlak is voor ons de kern. Top-Down & Bottom-Up is voor ons een visieuze cirkel, die moet blijven draaien als het gaat om procesoptimalisatie. Wij coachen, adviseren en bemiddelen hierin.

 

VERANDERING kost kracht maar geeft energie

Als ervaren deskundigen weten we dat veranderen niet vanzelf gaat. Veranderen is een overtuiging! Een overtuiging dat je iets anders had kunnen doen, omdat het niet juist was is of verkeerd uitpakte. Verkeerde keuzes maken is niet erg. Sterker nog, van het maken van fouten, kun je leren!

Het maken van verkeerde beslissingen, komt voort uit het maken van een veelal bewuste keuze. Het is niet prettig als een bewuste keuze, verkeerd of anders uitpakt. Alsnog is het maken van een keuze beter dan geen keuze. Wees bewust van het feit dat je van een foute keuze kunt leren!

 

A person who NEVER made a MISTAKE NEVER TRIED anything NEW

Albert Einstein