Over 2SCHAE

WIE ZIJN WIJ?

De naam 2SCHAE (touché) staat voor raken, grenzen aan, dichtbij zijn en tilt jouw onderneming met heldere procesverbeteringen naar een hoger plan. Wij staan voor een concrete aanpak en blijven dichtbij onze klant èn haar medewerkers.

Een combinatie van ervaring, passie en commitment maakt ons een professional voor kleine en (middel)grote organisaties. '2SCHAE raakt door Eenvoud en Passie!'

Marc Schaefers is de drijvende kracht achter 2SCHAE. Met zijn ervaring op de werkvloer tot en met projectmanagement, communiceert hij evenwichtig met alle lagen van een organisatie. Hij deed projecten op het gebied van productie, logistiek tot planning, administratie en verzuimprocessen.

Wij werken met specialisten en diverse partners. Deze diversiteit maakt ons nog sterker.

UNIEK

Elk bedrijf heeft zijn specifieke vraagstuk. 2SCHAE is gespecialiseerd in procesverbetering en organisatieontwikkeling, vanuit een filosofie die past bij de visie van de onderneming.

De aanpak van 2SCHAE is uniek. We gaan kort terug in de tijd naar het 'waarom', het doel van de onderneming. We nemen de medewerkers hier in mee en starten feitelijk vanaf de werkvloer de optimalisatie op. Als het doel niet duidelijk is voor de leiding, welke richting moet de werkvloer dan op? Zij moeten weten wat er op het menu staat! Ze moeten proeven en waar nodig zout en peper toevoegen, om te komen tot een excellent product.

Ik kom graag langs om jouw menu te bespreken.